Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti

70303453_1215968135257765_5384720002165243904_o

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, turizmcilerle birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Başkanımız Topaloğlu’na, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, KETOB Başkan Yardımcısı Tayyar Gül ve turizmciler eşlik etti.

Vali Karaloğlu’nu ziyaret eden Başkanımız Topaloğlu ve beraberindeki heyet, Antalya ve Kemer bölgesindeki turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, sektördeki sorunlar, alternatif turizm önerileri, eğitime verilen destekler, eğitimle ilgili projeler ve kıyı erozyonu konuşuldu.

Vali Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Söz konusu sorunların takipçisi olacağız. Kıyılarımızda yaşanan kıyı erozyonu ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitime verdiği önemi biliyoruz. Eğitime yaptıkları desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Karaloğlu’na ziyareti sonrası açıklama yapan Başkanımız Topaloğlu, “Kıyılarımızda son yıllarda yaşanan kıyı erozyonu önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Kemer sahillerinde 12-13 metre geri çekilme var. Turizmin göz bebeği Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz, sahillerde güneşlenecek ve rahatlıkla denize girebileceği alan bulamaz hale geldi. Bunun önlemini almak için belediye ve turizmciler olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.