ANTAB ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, sakal, güneş gözlüğü, masa ve iç mekan

ANTALYA TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ (ANTAB) ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB), Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar’ın katılımıyla üye seçimi gerçekleştirdi.

Belediyemiz Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, Birlik Tüzüğü 7. Maddesi uyarınca, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünden alınan listede adı bulunan turizm belgeli konaklama tesisleri ve deniz turizmi tesisleri üyeleri arasından Birlik Meclis Üyeliği seçimi yapıldı.

Belediyemiz encümeni gözetiminde gizli oylama ile yapılan seçimde asil üye olarak Şinası Gürocak belirlenirken, yedek üye ise Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkan Yardımcısı olan Volkan Yorulmaz oldu.

Yapılan seçim sonrasında Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar, ANTAB Birlik Meclis Üyeliğine seçilen isimlere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, telefon ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan