ANTALYA KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

ANTALYA KENT KONSEYİ’NDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor grubu, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Başkanımız Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kent konseyi ile Kemer’de yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kemer’de düzenlenecek spor organizasyonları ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında kent konseyi ile iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Başkanımız Topaloğlu, belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor grubu Başkanı Recep Şengün ise öğrencilere, eğitime ve gençlere verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kent konseyi üyeleri ziyaretten sonra Başkanımız Topaloğlu ile hatır fotoğrafı çektirdi.