Anaokulu Öğrencileri Konteyner Boyadı

Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi kapsamında Göynük Ahu Aysal Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri konteynerlere çeşitli çizgi film karakterleri çizdi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne katılan Kemerliler, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde konteyner boyuyor. Boyanan konteynerler ise boya yapan kişilerin kendi mahallelerine gönderiliyor.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne Göynük Ahu Aysal Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de katıldı. Minik öğrenciler konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve çeşitli doğa resimleri çizerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerin sertifikalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül verdi.

MİNİKLERE TEŞEKKÜR

Projeye katılan herkese teşekkür eden Neşe Gül, “Miniklerimize ve öğretmenlerine duyarlılıkları ve çevrenin korunmasına katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Çevre bilincine siz de katkıda bulunmak istiyorsanız 814 11 00 numaralı telefonu arayarak isminizi yazdırabilirsiniz. Tertemiz çöp konteynerlerimiz ve bizler sizleri bekliyoruz” diye konuştu.

5 Anaokulu konteyner boyama 4 Anaokulu konteyner boyama 3- Anaokulu konteyner boyama 2- Anaokulu konteyner boyama 1 Anaokulu konteyner boyama