Anaokulu Öğrencileri Başkan Gül'ü Ziyaret Etti

Kemer Aslanbucak Anaokulu öğrencileri, Müdür ve öğretmenleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, miniklerin ziyaretindn duyduğu memnuniyeti dile getirerek , öğrencilerin eğitim hayatlarına güvenli, kaliteli ve sıcak bir ortamda başlamalarının başarılı bireyler yetişmesinde etkili olacağını kaydederek,okullara yapılan yardımların Anaokullarına da yapılacağını söyledi.
Aslanbucak Anaokulu Müdürü Mehmet Kızıloğlu ise eğitime verdiği destekten dolayı Mustafa Gül'e teşekkür ederek, Okulumuz şuan teknik donanım ve sınıfların kalitesi olarak üst düzeyde çocuklarımızın oyuncak gruplarında eksiklikler var onlarda tamamlanırsa bizleri mutlu edersiniz. Bizlere böyle bir okulda sorunsuz bir eğitim verme fırsatını verdiği için sizlere teşekkür ederiz" dedi.
Ziyaretin ardından minikler başkan Mustafa Gül’e bir demet çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.