Anaokulu Öğrencileri Başkan Amcalarını Ziyarete Geldiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları çerçevesinde Kemer Anaokulu Öğrencilerinin gösterisini izleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e anaokulu öğrencileri nezaket ziyaretinde bulundular.
Başkan Gül'e teşekkür eden çocuklar, Başkan Amcaları tarafından Tablet Bilgisayar ile ödüllendirildiler. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ağırladığı misafirlerin başında çocuklar geldi. Merkez Anaokulu Öğrencileri, sabah saatlerinde kendilerini izleyen Başkan Amcalarına nezaket ziyaretinde bulundular.
Okul öğretmenleriyle birlikte Başkan Gül'ü makamında ziyaret eden çocuklar bir de sürpriz şiir okuyunca Başkan Gül'de çocukları tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.
Aldıkları ödül karşısında sevinç çığlıkları atan çocuklar, Başkan Gül'e eğitime ve okullara verdiği destekten dolayı bir kez daha teşekkür ettiler.