Anadolu Ateşi’nden Başkanımız Topaloğlu’na ziyaret

66126020_1163985143789398_2469992639177424896_o_1163985130456066

Anadolu Ateşi’nden Başkanımız Topaloğlu’na ziyaret

Temel konsepti medeniyetler buluşması olan Anadolu Ateşi Dans Grubu'nun Antalya Operasyon Sorumluları Buse Özdemir ile Yılmaz Akça, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akça, Anadolu Ateşi’nin dünyanın birçok ülkesinde Anadolu’nun zengin kültürünü tanıtmaya çalıştığını belirterek, “Anadolu Ateşi, hemen hemen her yöreden 3 bin dans figürü ve halk müziği içinde barındıran özgün bir projedir. Türkiye’nin adını uluslar arası platformlarda duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kemer, ülkemizin en güzel yerlerinden biri. Burada, reklam ve iş birliği içerisinde bir gösteri yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Başkanımız Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Anadolu Ateşi’nin başarıları belli. Kemer’de de bir gösteri yapmanız bizleri memnun eder. Bu, hem ülke hem de Kemer turizmi için çok olumlu olur diye düşünüyorum. İş birliği içerisinde turizme katkı sağlamış oluruz. Bu gösteriyi, Eylül ayı gibi yapılacak olan toplu sünnet şöleninde yapabiliriz. Bu sayede çocuklara da güzel bir hediye vermiş oluruz. Anadolu’nun binlerce yıllık tarih ve kültürünü harmanlayarak dünyaya tanıtan Anadolu Ateşi’ne teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.