Ambulans 26 Hasta Taşıdı

Kemer Belediyesi bünyesinde hizmet veren hasta nakil ambulansı 26 hastayı çeşitli hastanelere taşıdı. Başkan Gül tüm hastalara acil şifalar diledi.

2 ay önce hizmete giren Kemer Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı, ilçedeki acil müdahale gerektirmeyen yatalak hastaların hastanelere taşınmasını sağlıyor. Tüm hastalara acil şifalar dileyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Tam donanımlı ambulansımız yatalak hastalarımızın tedavi sürecini hızlandırıyoruz. Şu ana kadar 26 hemşehrimize hizmet verdik. 25 hastamızı Antalya’daki hastanelere, 1 hastamızı da Kemer’deki hastaneye taşıdık” dedi. Ambulansta; Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bir paramedik sağlık personeli, bir hemşire ve alanında eğitilmiş bir şoför görev yapıyor. Hasta nakil ambulansını kullanmak isteyen Kemerliler, 0 242 814 15 03 (Dâhili 2508) numaralı telefondan kayıt yaptırabiliyorlar.