Altın Nar Festivali’ne Muhteşem Final

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Nar Festivali’nin finalinde sahne alan Buray ve Ebru Gündeş Kemerlilere ve turistlere unutamayacakları bir gece yaşattı. 2.5 saat sahnede kalan Gündeş şarkılarını seyircilerle birlikte söyledi.
Kemer İlçesinde büyük bir katılımın olduğu kortejle başlayıp birinci gün Elif Buse Doğan ve Alişan, ikinci gün Derya Uluğ ve Koray Avcı konserleriyle devam eden 14’üncü Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nin finali de muhteşem oldu.
BURAY KEMERLİLERİ COŞTURDU
Kemer İlçe Stadyumu’nda yapılan final gecesine Kemerliler ve Kemer’de bulunan yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Tam kapasite dolan stadyumda ilk sahneye çıkan isim Buray oldu. Özellikle gençler tarafından sevgi seliyle karşılanan Buray hareketli şarkılarıyla seyircileri coşturdu. Buray’a konser sonunda heykeltıraş Nagehan Elibol tarafından festivale özel olarak hazırlanan nar temalı heykelciğini Kemer Belediyesi meclis üyesi Aslı Bayar Ulukapı verdi.

PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ
Gecenin finalinde sahne alan Ebru Gündeş ise seyircilere unutamayacakları bir konser verdi. 2,5 saat süren konserde binlerce seyirci, sanatçı Ebru Gündeş’in şarkılarına eşlik etti. Dansçılarla birlikte muhteşem bir gösteri de sunan Gündeş seyircilerden tam not aldı. Kemer’de çok iyi ağırlandığını kaydeden Ebru Gündeş, misafirperverliği için Başkan Gül’e ve Kemerlilere teşekkür etti.

GÜL’DEN GÜNDEŞ’E TEŞEKKÜR
Konser sonunda eşi Neşe Gül ve çocukları İsmail ve Lavin ile birlikte sahneye çıkarak Ebru Gündeş’e nar heykelciği ve çiçek veren Başkan Gül, ”Bu muhteşem konser için tüm Kemerliler adına teşekkür ederiz. Gelecek yıllarda sizi Kemer’de yeniden görmek isteriz” diye konuştu. Gece havai fişek gösterilesi ile daha da renklendi.

KORTEJİN EN İYİLERİ
Bu arada, festivalin ilk günü yapılan kortejdeki gösteriye katılan grupların performansı özel bir jüri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucu 155 Beach Kulüp birinci, Limak Limra ve Ulusoy Tatil Köyü ikinci, Qualista Otel üçüncü oldu. Kortejde dereceye girenlere para ödülü diğer katılımcılara da teşekkür plaketi verildi. Ödülleri Başkan Mustafa Gül eşi Neşe Gül ve meclis üyeleri Ahmet Can, Semih Top, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş sundu.