Almanya'da Kemer Parkı

Anılan parka kardeş şehirler adına birer ağaç dikilmesi ve kardeş şehirlerin bayraklarını ve adlarını içeren bir tabelanın konulması için düzenlenen törene Belediye Başkanımız Sn. Mustafa GÜL davet edilmişti.Ancak ertelenmesi mümkün olmayan programları nedeniyle Belediye Başkanımız Sn. Mustafa GÜL’ ün törene katılamaması üzerine belediye başkanımızı temsilen Bşk. Yrd. Kemal Yüksel Kemer Belediye Meclisini temsilen Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş törene katılmışlardır.

Temsilcilerimiz 1997’den beri kardeş şehir organizasyonunu emek yoğun çabayla Schwabach Belediyesi adına yürüten Sn. Ayşe Bıyık tarafından karşılanmış ve Sayın Bıyık’ın refakatinde yürütülen temaslar da temsilcilerimiz, Schwabach Belediye Başkanının Sn Mathias Trüaf şahsında Schwabach halkına hediyelerimizle birlikte gerek kemer halkının gerekse belediye başkanımız Mustafa GÜL’ ün sevgi ve saygılarını sunmuştur. Kemer’de bir kardeş şehir parkı bulunmaktadır

kardeş-şehir-3 kardeş-şehir-2 kardeş-şehir-1