Alman Öğrencilerden Başkan Gül'e Ziyaret

Almanya'nın Bochum şehri üniversite öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.
Sosyal Hizmet Uzmanı Bekir Akça ile birlikte Avangehisdu Hochschule RWL Bochum’lu 6 Üniversiteli genç “Türkiye’nin Kültür ve Sosyal Faaliyetlerini tanıtmak” amacıyla Antalya bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunuyorlar.
Başkan Mustafa Gül’ü de makamında ziyaret eden Üniversiteli gençler Başkan Gül’e, sırasıyla “Belediyenin Görevleri, Belediye’de politikanın rolü, ne zamandır Belediye Başkanısınız, mülteciler hakkındaki düşünceleriniz ve Kemer bölgesinde mülteci var mı ve son yıllardaki turizmi değerlendirir misiniz gibi sorular yönelttiler.
Başkan Mustafa Gül’de soruları tek tek cevaplayarak öğrencilere, siz Kemer’e geldiniz Kemer’i nasıl buldunuz ülkenize döndüğünüzde Kemer’i nasıl anlatacaksınız gibi sorular sorarak. Kemer’in güvenli bir turizm bölgesi olduğunu bir kez daha vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca Başkan Gül gençlere teşekkür ederek içerisinde Kemer’i tanıtan içerisinde çeşitli materyaller bulunan birer çanta hediye ederek uğurladı.