Alman Çift Nikah İçin Kemer’i Seçti

Alman vatandaşı Vera Figge ve Andreas Kühl evlenmek için Kemer’i tercih etti
Kemer belediye Nikah Memurunun kıydığı nikahta, çiftlerin nikah şahitliğini Alman Vatandaşı Peters İngo ve Turizmci Türk vatandaşı ve çiftlerin aile dostu Ünsal Yigit yaptı. Çiftlerin yüzüklerini ise Peters İngo taktı.
Genç çiftlerin yüzüklerini takan Peters İngo; bir ömür boyu mutluluklar dileyerek ve bu güzel gününüzü kutuluyorum. Dedi
Almanya’da yaşayan ve bir Kemer Hayranı olan Vera ve Andreas çifti “Evet” sözleri ile nikah törenine katılan davetlilerden büyük alkış aldı.
Kemer Belediyesi meclis salonunda nikah töreninde akrabaları tarafından sürpriz hazırlanan “Mutlu Son” yazısı gelin ve damatta önce şaşkınlık sonrada sevinç yarattı.
Damat Andreas oldukça mutlu görünerek arkadaşları ile bu mutlu gününde Kemer’de olmaktan ve nikahının Kemer'de ve Kemer Belediyesi tarafından kıyılmasından dolayı son derece sevinçli olduğunu söyledi.
Çiftler nikahlarının kıyılmasının ardından Nikah için Almanya’dan gelen 10’a yakın akraba konakladıkları otele dönerken, akşam ise aynı otelde düğün merasimi gerçekleştirecekler.