AGC’DEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

70240482_1216669418520970_4432523321690554368_o

AGC’DEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Yeni, basına karşı olumlu yaklaşımlarından dolayı Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.

Yeni, “Basın camiasına yakın olan bir belediye başkanı bizim için de avantajdır. Kemer bölgesi bizim için çok önemli. İdari ve ekonomik açıdan en çok vurgun yiyen yer her zaman Kemer olmuştur. Kemer aslında ülkemizin döviz fabrikasıdır. Kemer’in kıymetini bilmek gerekiyor. Kemer’de yerel basına sahip çıkıp korumak lazım. Bölge tanıtımına en çok yerel basın katkı sağlıyor.” dedi.

AGC Başkanı Yeni, yerel basına verdiği değerden dolayı Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.

Başkanımız Topaloğlu ise nazik ziyaretlerinden dolayı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Yerel basının öneminin farkındayız. Yerel basın olmazsa, Kemer tanıtımını sağlıklı şekilde yapamayız. Siz ve biz iki kanattan halka hizmet edersek bütün toplum mutlu olur.” diye konuştu.

Başkanımız Topaloğlu daha sonra Yeni ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.