“AĞAÇ KESME AĞAÇ DİK” Kampanyası

Kemer Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ve Ulupınar Orman İşletme Şefliği ile birlikte organize edilen Ağaç Dikme etkinliğinde yüzlerce ağaç fidanı toprakla buluştu.

Çıralı mahallesi’nde yer alan ağaçlandırma sahasına 1000 adet ağaç fidanı dikildi. Etkinlikte Kemer Belediyesi Başkan yardımcıları Nuray MİNTA, Semih TOP, Kemal YÜKSEL, Ahmet CAN, çıralı muhtarı Habib ALTINKAYA Temizlik İşleri Müdürü Arif ÇELİK ile temizlik işleri müdürlüğü personeli bir araya gelerek fidan dikti.

Çevrenin korunmasına ve temizliğine verdiği önem ve hassasiyetle çalışmalarını sürdüren Kemer Belediyesi başlattığı ağaç dikme kampanyası ile yeni yılda vatandaşlarımzın dikkatini doğayı koruma ve yaşatmaya çekmeyi hedefliyor. Kemer Belediyesi başlatmış olduğu “Yeni yılda ağaç kesme ağaç dik” kampanyası ile betonlaşmanın ve endüstrileşmenin hızla arttığı günümüz dünyasında Kemer’de mümkün olduğu kadar çok ağaçlandırma yapılması ile Kemer’in yeşilliği ve temizliği ile ön plana çıkmasını ve Kemer halkına sağlıklı ve temiz bir çevre sunulmasını hedefliyor.

DSC_0017 DSC_0016 DSC_0011 DSC_0006 DSC_0002