Abdal Musa Derneği Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Antalya’nın Elmalı İlçesi Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Eriş ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Yönetimi Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Dernek üyelerini ve ziyaretçileri tek tek tanıtan; Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Eriş yaptığı konuşmada; sizlerin çalışmalarınızı ve derneklere ne kadar önem verdiğinizi ve yaptığınız yardımları takdir ediyor ve siz değerli başkanımıza çalışmalarında şahsım ve derneğim adına başarılar diliyorum. 6-7 Haziran tarihlerinde Elmalı ilçesinde yapılacak olan Abdal Musa Şenliklerine sizleri davet ediyoruz. Katılırsanız bizleri onurlandırırsınız. Dedi
Başkan Mustafa Gül ise yaptığı konuşmada; “Bizler yerel yönetim olarak göreve geldiğimiz günden itibaren, hiç kimsenin din, dil, ırk, siyasi ayrımını gözetmeden herkese eşit mesafede hizmet vermeyi ilke edindik. Bölgede yaşayan Alevi vatandaşlarımızın sorunları içinde her zaman elimizden geleni yapıyoruz ve de yapacağımızı bilmenizi isterim” dedi.
Ziyarette, Abdal Musa Dernek Başkanının yanı sıra, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Zeynel Can, Şube Sekreteri Nurettin Erdoğan, Üyeler, Abidin Özkan ve Mehmet Gündoğdu, Yönetim Sekreteri Türkan Pakkan, Alevi Kültür Derneği Kemer Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Akar’da yer aldı.