87 Yaşındaki Ninenin 19 Mayıs Bayram Sevinci

Kemer’in Göynük mahallesinde oturan ve ilerlemiş yaşına rağmen tekerlekli sandalye ile Konser alanına gelen Nedret Eroğlu 19 Mayıs Bayramını gençlerle birlikte kutladı.
Kemer Belediyesinin gençlere yönelik düzenlediği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ve Sanatçı Teoman hayranı olan 87 yaşındaki Nedret Eroğlu Nine elinde Türk Bayrağı ile hem Teoman’ı dinledi hem de gençlerin bayramını kutladı.
Tekerlekli sandalye ile Kemer İlçe Stadında Teoman Konserini izleyen 87 yaşındaki Nedret Nine “çok mutlu olduğunu söyleyerek 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun bu gün gençleri bir araya getiren ve bu güzel organizasyon için Başkanımız Mustafa Gül’e teşekkür ederim. Dedi