7 Yılı Doldurduk

Türkiye’de ilk kez Kemer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş geldin Bebek Projesi’nde 7 yılı doldurduk

PROJENİN MİMARI NEŞE GÜL
Başkanımız Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül tarafından başlatılan projede; Kemer’de yeni doğan bebeklerin evlerine konuk olarak ebeveynlerinin bu büyük mutluluğuna ortak oluyoruz.

ANNE ŞEFKATİ
Sayın Neşe Gül, ziyaretlere bizzat katılarak minik bebekleri bir anne şefkati ile bağrına basıyor.

1,500 BEBEĞE ULAŞTIK
Proje kapsamında evlerine ziyaret ettiğimiz yeni doğan sayısı 1,500’ü buldu

ÖRNEK ALINDIK
“Hoşgeldin Bebek” Projemiz gerek Antalya’daki, gerekse diğer kentlerdeki bazı belediyeler tarafından örnek alındı.

ONURLUYUZ, GURURLUYUZ
Projenin öncüsü olmaktan ve örnek alınmaktan onur ve gurur duyuyoruz.
Tüm belediyelere projeyi uygulamalarını öneriyoruz.

Doğumunuzla beraber getirdiğiniz sevinç, mutluluk, ümitle birlikte yüzümüzü güldüren yavrularımız HOŞGELDİNİZ ailenize, aramıza, bize. Bahtınız açık, geleceğiniz parlak, hayatınız sağlık ve mutluluk dolu olsun.

VERECEĞİMİZ SEVGİDİR, HİZMETTİR