Başkanımız Topaloğlu, 6. Kemer El İşi Festivali’ne katıldı

67778471_1179450545576191_8624393462508158976_o_1179450542242858

Başkanımız Topaloğlu, 6. Kemer El İşi Festivali’ne katıldı

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer’de bu yıl 6’ncısı düzenlenen El İşi Festivali’ne katıldı.
Ayışığı Parkı’nda Kemer Kaymakamlığı ve belediyemizin destekleriyle Kemer Events Topluluğu tarafından düzenlenen festivale, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, meclis üyemiz Emin Gül ve Kemer Events Topluluğu üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.
Festivalin açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Kaymakam Karameşe ve Belediye Başkanımız Topaloğlu, daha sonra parkta açılan 30 stanttaki el işi ürünlerini gezdi.
Stant açanlarla bir süre sohbet eden Başkanımız Topaloğlu, birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünler hakkında bilgi aldı.
Başkanımız Topaloğlu, belediye olarak sanata ve sanatçıya verdikleri öneme dikkat çekerek, “Kemer, sadece deniz kum ve güneşten ibaret değil. Bu bağlamda sanata ve sanatçıya önem veriyoruz. Artık Kemer’in sanatla da anılmasını sağlayacağız. Bunun için belediye olarak her türlü sanatsal faaliyetlere destek vermeye hazırız. Festivalde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.
Kemer Events Topluluğu’ndan Viktoriya Aslıoğlu da 30 Temmuz Dünya Dostluk Günü’ne özel olarak bu festivali düzenlediklerini belirterek, “Festivale Türkiye’nin yanı sıra, Gürcistan, Kazakistan, Ukrayna, Ahıska Türkleri de katılıyor. Amacımız, özellikle kadınların evlerinde oturmamasını sağlamak ve bir şeylerle uğraşmasını sağlamak. Bize en büyük desteği veren Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.