550 Öğrenci Daha Tablete Kavuşacak

KEMER BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLUYOR

Kemer Belediyesi 9 yıldır devam ettirdiği "Eğitimde Fırsat Eşitliği Bünyesinde Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında bu yılda 550 öğrenciye tablet hediye edecek. Tablet teslim töreni 29 Eylül Cuma günü saat 14.00' da Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda yapılacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün önemli sosyal belediyecilik projelerinden biri olan "Eğitimde Fırsat Eşitliği Bünyesinde Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında bu yıl da 550 Kemerli öğrenci tablete kavuşacak.

TABLET DAĞITIMI CUMA GÜNÜ
Kemer Belediyesi’nin 9 yıldır devam ettirdiği"Eğitimde Fırsat Eşitliği Bünyesinde Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın Projesi" ile bu yıl da öğrencileri tablete kavuşturacak. 29 Eylül Cuma günü Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda yapılacak törenle Kemer’in çeşitli mahallelerindeki ilkokullara giden 550 beşinci sınıf öğrencisine tablet hediye edilecek. Öğrencilerin tabletlerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül başkan yardımcıları ve meclis üyeleri teslim edecek. Törende öğrenci velileri, okul müdürleri ve öğretmenler de hazır bulunacak.

“EĞİTİMİN HİZMETİNDEYİZ”
Hizmeti halkın ayağına götürdüklerini kaydeden Başkan Gül “Beşikteki bebekten 65 yaş üstüne kadar hayata geçirdiğimiz sosyal belediyecilik projelerine diğer belediyeler gıpta ile bakıyorlar. Sosyal belediyecilikte bir marka olduk. Eğitime katkı üzerinde önemle durduğumuz bir konu. Okullarımızın eksikliklerini tamamlayıp bakımlarını yapıyoruz. Bu yıl da yüzlerce öğrencimize tablet hediye edeceğiz. Bisiklet dağıtımı da önümüzdeki günlerde yapacağız. Eğitime destek vermekten büyük bir onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.