30 YILDIR YAPILAMAYAN AMARA YOLU TAMAMLANIYOR

30 YILDIR YAPILAMAYAN AMARA YOLU TAMAMLANIYOR

Yaklaşık 30 yıldır yapılamayan Tekirova mahallesindeki Amara yolundaki çalışmalar tamamlanıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren yıllardır Kemer halkının alamadığı hizmetlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Yaklaşık 30 yıldır yapılamayan Amara yolundaki kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Topaloğlu, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın özellikle akşam saatlerinde zifiri karanlık olan yolda tedirginlikle yürümesinin de önüne geçilecek.

Başkanımız Topaloğlu, çalışmaları hummalı şekilde yürüten belediye personelimize kolaylıklar diledi.

Başkanımız Topaloğlu’na Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül ve belediyemiz Tekirova sorumlusu Adem Barış da eşlik etti.