15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN BELEDİYEMİZ TARAFINDAN MEVLİT OKUTULDU

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN BELEDİYEMİZ TARAFINDAN MEVLİT OKUTULDU

Belediyemiz tarafından 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sonrası şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Kemer Huzur Camisinde Cuma namazında okutulan mevlide, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, meclis üyemiz İsmail Aka ve vatandaşlar katıldı.

Mevlit sonrası Cuma namazı çıkışında belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimizce, vatandaşlara lokum dağıtıldı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Ülkemize karşı haince yapılan darbe girişimi gecesi verdiğimiz şehitlerimiz adına mevlit okutmak istedik. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar emellerine ulaşamadı ve ulaşamayacaktır. Bu millet birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece her şeyin üstesinden gelir. Allah bize bir daha böyle günler yaşatmasın. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu vatan için şehit olan silah arkadaşları olmak üzere, 15 Temmuz gecesinde kahramanca çarpışarak şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve çocukGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve şapkaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, çizgiler ve açık hava