15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit programına katıldı.

Kemer Huzur Camisinde düzenlenen programa, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Başkanımız Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından hain darbe girişiminde şehit düşen askerlerimiz ve vatandaşlarımızı yad etmek için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından mevlit okutuldu.

Programda, hain darbe gecesinde şehit düşen kahraman askerlerimiz ve vatandaşlarımız ile gazilerimiz için dualar edildi.

Kaymakam Dayanç, Belediye Başkanımız Topaloğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz daha sonra ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret etti.
Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini aziz milletimizin kahramanca engellediğini hatırlattı.

Bugüne kadar Türkiye’yi bölmeye çalışan düşmanlara aziz milletimizin hiçbir zaman izin vermediğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, “15 Temmuz gecesi milletimiz ve güvenlik güçlerimiz kahramanca düşmana siper oldu. Ülkemizin hainlerin eline geçmesine müsaade etmedik. Allah bize bir daha böyle günler yaşatmasın. Hain gecede şehit olan güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.

15 Temmuz şehitleri anma programı kapsamında Kemer Yat Yelken Kulübü öncülüğünde Kemer’deki yelkenli yatlar Türk bayraklarıyla denizde geçiş yaptı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı geçişi sahildeki birçok yerli ve yabancı misafirler de ilgiyle izlerken, bazıları cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekti.

Akşam saatlerinde ise Kemer Ralli Alanından başlayan Jandarma ve Polis konvoyu Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Cumhuriyet Meydanında yapılan programa Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Orhan Karakoyun, Başkanımız Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, Belediye Meclis Üyemiz İsmail Aka, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, Kemer İlçe Müftüsü Recep Balaban’ın okuduğu dua ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç yaptı.

Programın devamında okunan ilahi ve ezandan sonra, çeşitli spor branşlarında başarılı olan öğrencilere madalya takıldı.

Öğrenciler tarafından okunan şiirler sonrasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili video ve kamu spotları izletisi yapıldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşması ile program devam etti.

Görüntünün olası içeriği: iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturma odası ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, okyanus, gökyüzü, açık hava, su ve doğaGörüntünün olası içeriği: araba ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, motorsiklet ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, motorsiklet ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gece ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve geceGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve geceGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve masaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ayakkabılar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayaktaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve masaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, sahnede, ayakkabılar ve açık hava