120 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Atıyorlar

Kemer belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet şöleni için bu sene 120 aile müracaatta bulundu. Bugün başlayıp 2 ağustos tarihinde kadar 4 günlük zaman diliminde Yaşam hastanesinde sünnet olacak 120 çocuk erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Kemer Yaşam Hastanesi Ameliyathanesinde çocuklarının sünnet olma heyecanını paylaşan aileleri de Kemer Belediye başkan Vekili Ahmet Can ve Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top'da yalnız bırakmadılar.

Bugün başlayarak 2 Ağustos'a kadar Yaşam Hastanesinde sünnet olacak olan 120 çocuk 10 günlük dinlenmenin ardından, Kemer Belediyesi'nin yaptırdığı özel sünnet kıyafetlerini giyerek, 15 Ağustos'da Ovacık Yaylasında düzenlenecek olan Yayla ve Toplu Sünnet Şöleninde doyasıya eğlenecekler. Ovacık yayla ve Toplu Sünnet Şöleninde Sanatçı Hüseyin Kağıt ve Elif Buse Doğan'da sahne alarak, sevenlerine güzel bir şölen havası estirecek.

120-Çocuk-Erkekliğe-İlk-Adımı-Atıyorlar3 120-Çocuk-Erkekliğe-İlk-Adımı-Atıyorlar2 120-Çocuk-Erkekliğe-İlk-Adımı-Atıyorlar