Halkım İçin Gerekirse Çadırda Otururum

Halkım İçin Gerekirse Çadırda Otururum50

Liman Caddesi’ndeki Zabıta Müdürlüğü binasının ticari alana çevrileceğine yönelik eleştirilere cevap veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “ Bu bina tarihi bir bina değildir.

Binlerce Kemerli Ata'nın Huzurunda

Binlerce Kemerli Ata'nın Huzurunda47

Binlerce Kemerli Ata'nın huzurunda Kemer’den 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında 2 bin 500 kişi Anıtkabir'e gitti.

Kemer’de 600 Metrelik Bayrak Açıldı

Kemer’de 600 Metrelik Bayrak Açıldı39

Kemer Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı onuruna Bayrak Yürüyüşü ve halk konseri düzenledi. 600 metrelik bayrakla ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla yürüyen Kemerliler,

Artık Kemer’in Bir Ambulansı Var

Artık Kemer’in Bir Ambulansı Var35

Sosyal belediyecilikte önemli bir adım daha atan Kemer Belediyesi tam donanımlı hasta nakil ambulansını hizmete soktu.

Kemer Belediyesi’nin Projesi Dünyaya Açıldı

Kemer Belediyesi’nin Projesi Dünyaya Açıldı34

Almanya’nın ünlü gezginleri Bärbel ve Martin Müller, Kemer Belediyesi’nin ‘Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne hayran kaldılar. Ünlü çift Kemer’e gelerek projenin mimarı Neşe Gül ile birlikte konteyner boyadı.

Kemer, Cemevi'ne Kavuşuyor

Kemer, Cemevi'ne Kavuşuyor25

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Kemer Cemevi’nin yapımı için Arslanbucak’ta bir arsa tahsis eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti.

Gül Çifti Aşure Dağıttı

Gül Çifti Aşure Dağıttı21

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Çıralı Mahallesi semt pazarında halka ve pazarcılara aşure dağıttı.

İmam Hatip’te Bisiklet Sevinci

İmam Hatip’te Bisiklet Sevinci16

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki bisiklet dağıtım törenlerine Kemer İmam Hatip Lisesi ile devam etti. 59 çocuğa bisiklet hediye eden Başkan Gül,

Başkan Gül Atatürk Sevdalısı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Gül Atatürk Sevdalısı Öğrencileri Ödüllendirdi14

Edirne’nin Tayakadın köyünde Atatürk büstü yağmurdan ıslanmasın diye üstüne şemsiye tutan 3 öğrenci ile sınıf arkadaşlarına tablet hediye eden Başkan Gül, “Yüreği Atatürk sevgisi ile dolu bu çocuklarımız için ne yapsak az” dedi.

Kendi Elleriyle Mama Kabı Yaptılar

Kendi Elleriyle Mama Kabı Yaptılar8

Kemer Bilgi Koleji öğrencileri, Kendi elleriyle yaptıkları kaplarla ve harçlıklarından aldıkları mamalarla Kemer Olbia Parkı’nda kedi ve köpekleri beslediler. Etkinliği Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top da katıldı.