Sporculardan Topaloğlu’na ziyaret

Sporculardan Topaloğlu’na ziyaret3- judo

Branşlarında başarı elde eden sporcular ile çeşitli spor federasyon yetkileri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Topaloğlu, “Spora ve sporcuya her zaman destek olacağız” dedi.

Turizmcilerden Topaloğlu’na ziyaret

Turizmcilerden Topaloğlu’na ziyaret1türofed osman ayık

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Kemerli turizmcilerle birlikte Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Başsavcı’dan Topaloğlu’na ziyaret

Başsavcı’dan Topaloğlu’na ziyaret1 başsavcı

Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Göynük’te uluslararası turnuva

Göynük’te uluslararası turnuvaDSC_5619

Kemer ilçesi uluslararası bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapıyor. 10 ülkeden 600 sporcunun katılacağı Uluslararası Zafer Turnuvası, 11-14 Nisan tarihlerinde Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kemer’de Seçim Sonrası İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer’de Seçim Sonrası İlk Meclis Toplantısı Yapıldı8

31 Mart seçimlerinde göreve gelen Kemer Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yönetiminde ilk toplantısını yaptı. Başkan Topaloğlu, “Belediye 62 milyon lira borca sokulmuş. Yapılan yanlış harcamalar varsa bunların altına imza atan arkadaşlar hesabını verecekler” dedi.

Atso’dan Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Atso’dan Başkan Topaloğlu’na Ziyaret2 atso

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile beraberindeki heyet, 31 Mart seçimlerinde göreve seçilen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Topaloğlu’na Protokol Ziyaretleri

Başkan Topaloğlu’na Protokol Ziyaretleri6 DSP gençlik kolları

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ikinci görev haftasında da yoğun tebrik ziyareti aldı. İlçe protokolü, turizm sektörü ve sivil toplum örgütlerinden birçok ismi makamında ağırlayan Topaloğlu, tüm ziyaretçilere şükranlarını sundu.

Kemer Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni

Kemer Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni4

31 Mart seçimlerinde Kemer Belediye Başkanlığı’na seçilen Necati Topaloğlu, belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreniyle resmen göreve başladı. Başkan Topaloğlu, “Belediyede ilk işimiz tasarruf olacak” dedi.

Kemer’e 2 Yeni Cazibe Merkezi

Kemer’e 2 Yeni Cazibe Merkezi2- kemer belediyesi kent müzesi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, önümüzdeki aylarda hayata geçirilecek olan 2 büyük yatırımın müjdesini verdi.

Kemerlilerin Akvaryum Keyfi

Kemerlilerin Akvaryum Keyfi1

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği Antalya Akvaryum gezisine katılan 350 Kemerli, sualtı dünyasına bir yolculuk yapma fırsatı buldu.