Başkan Gül Hemşerileri İle Birlikte Orucunu Açtı

Başkan Gül Hemşerileri İle Birlikte Orucunu Açtı23

Kemer Belediyesi, ilçenin 6 ayrı mahallesinde toplu iftar merkezleri kurdu. Eşi Neşe Gül ve meclis üyeleri ile birlikte Arslanbucak’ta ilk iftarını yapan Başkan Mustafa Gül, tüm hemşerilerinin birlikte oruç açmaya davet etti.

Zabıtadan Sıkı Denetim

Zabıtadan Sıkı Denetim19

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kemer Merkez ve muhtelif noktalarında bulunan unlu mamuller üreten fırınları ve tatlı üretim yerlerini denetledi.

İzcilerden Başkan Gül’e Teşekkür

İzcilerden Başkan Gül’e Teşekkür10

Kemer Belediyesi tarafından Kemer’de ağırlanan KKTC İskele ilçesi Şehit İlker Karter İlkokulu izcileri liderleri ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek misafirperverliği için teşekkür ettiler.

Gül Çiftinden Tiyatrocu Hüseyin Poyraz’a Büyük Sürpriz

Gül Çiftinden Tiyatrocu Hüseyin Poyraz’a Büyük Sürpriz7

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, tek kişilik Neyzen adlı oyunu sahneleyen Aktör-Şair Hüseyin Poyraz’a sahnede doğum günü sürprizi yaptı.

7 Yılı Doldurduk

7 Yılı Doldurduk6

Türkiye’de ilk kez Kemer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş geldin Bebek Projesi’nde 7 yılı doldurduk.

Enduro Yarışları Tamamlandı

Enduro Yarışları Tamamlandı3

Kemer Belediesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen Türkiye Endurog Şampiyonası 2. Ayak Yarışı'nda ödüller sahiplerini buldu

Mükelleflere Ödeme Kolaylığı

Mükelleflere Ödeme Kolaylığı1

Kemer Belediyesi 6’ıncı veznesini Arslanbucak’ta açtı.
Hizmeti vatandaşların ayağına götüren Kemer Belediyesi mükelleflerin her türlü vergi ve harç ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla vezne sayısını altıya çıkardı.

1.200 Kemerli Kadın ile Çanakkale Çıkarması

1.200 Kemerli Kadın ile Çanakkale Çıkarması6

Kemer Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale gezisine 1.200 Kemerli kadın katıldı.

Kemerli Annelere Anneler Günü Hediyesi Çanakkale

Kemerli Annelere Anneler Günü Hediyesi Çanakkale_DSC5500jpg

Kemer Belediyesi, Kemerli kadınları Anneler Günü hediyesi olarak Çanakkale’ye götürüyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, 1.200 Kemerli kadın ile birlikte şehitlikleri ziyaret edecek.

Melike Artık Duyabilecek

Melike Artık DuyabilecekDSC_0138

İşitme sorunu yaşayan 10 yaşındaki Melike’nin imdadına Kemer Belediyesi yetişti. Başkan Gül, Melike’yi Çamyuva Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek işitme cihazı hediye etti.