Letonyalı Turizmcilere Kemer Tanıtıldı

Letonyalı Turizmcilere Kemer Tanıtıldı2

Kemer’i dünya çapında tanıtmak için birçok proje üreten Kemer Belediyesi, bu kez ilçenin tarihi, turistik ve doğal zenginlikleri ile otel ve tatil köylerini Letonya’dan gelen seyahat acentesi yetkilileri ile gazetecilere tanıttı.

Kemer’de Bisiklet Dağıtımları Başlıyor

Kemer’de Bisiklet Dağıtımları Başlıyor1

Kemer Belediyesi, “Kemer’de Bisikletsiz Çocuk Kalmayacak Projesi” kapsamında bu eğitim yılında da 519 çocuğa bisiklet hediye edecek. Bisiklet teslim törenleri 15 Ekim Pazartesi günü Göynük ve Belbidi’nden başlıyor.

Sen Göynük’ü Yönetemedin,Kemer’i Nasıl Yöneteceksin

Sen Göynük’ü Yönetemedin,Kemer’i Nasıl Yöneteceksin1

Kapatılan Göynük Belediyesi’nin eski Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer Belediye Başkanlığı’na talip olmasını eleştiren Başkan Mustafa Gül, “Sen Göynük’ü yönetemedin, Kemer’i nasıl yöneteceksin?” dedi.

Romen Heyetinden Başkan Gül’e Ziyaret

Romen Heyetinden Başkan Gül’e Ziyaret1

Balkan İşadamları Birliği Romanya Başkanı Liviu Pandele önderliğindeki Romen heyeti, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek

Başkan GÜL, Aşure Dağıttı

Başkan GÜL, Aşure Dağıttı42468029_978795178975063_292666252734758912_o

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Giyim Pazarı’nda düzenlenen aşure dağıtımına katılarak, hemşerilerine, esnafa ve turistlere aşure ikram etti.

Kemer Belediyesi 519 Çocuğa Bisiklet Hediye Edecek

Kemer Belediyesi 519 Çocuğa Bisiklet Hediye Edecek2 öğrencilere bisiklet

Bugüne kadar ilçedeki 3 bin 835 çocuğu bisiklete kavuşturan Kemer Belediyesi, bu eğitim yılında da 519 öğrenciye bisiklet hediye edecek.

Kemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı3 eylül meclis

Kemer Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısında Kuzdere’ye yapılacak kültür ve alışveriş merkezinin yap- işlet-devret modeliyle ihaleye çıkması karara bağlandı. Başkan Gül, projenin Kuzdere’ye ve Kemer’e yeni bir vizyon kazandıracağını vurguladı.

Kemer Belediyesi’nden Altyapı Atağı

Kemer Belediyesi’nden Altyapı Atağı4-marina kaldırım

Kemer Belediyesi, ilçenin dört bir yanında altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Gül, “Kemer’imizi daha modern bir hale getirmek ve sonbahar kış sezonuna hazırlamak için gece gündüz tam kadro çalışıyoruz” dedi

Başkan Gül: Bayramlar Birlikte Güzel

Başkan Gül: Bayramlar Birlikte Güzel2-Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bayramların milletin birliğini sağlamadaki önemine değinerek tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Gül'den İlçe Protokolüne Bayram Tebriği

Başkan Gül'den İlçe Protokolüne Bayram Tebriği4

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, gönderdiği tebrik mektupları ile ilçedeki protokol üyelerinin bayramını kutladı.