İmam Hatip’te Bisiklet Sevinci

İmam Hatip’te Bisiklet Sevinci23

İmam Hatip Ortaokulu’ndaki ikinci bisiklet teslim töreni Belediye Başkanımız Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün katılımıyla gerçekleşti.

Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği Yöneticilerinden Şölene Davet

Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği Yöneticilerinden Şölene Davet18

Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği Başkanı Abdil Yıldırım, Başkan Yardımcıları Veli Tez ve Mümin Kaldırım ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kolak, Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Eğitime 8 Milyon Lira

Eğitime 8 Milyon Lira17

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sosyal belediyecilikte bir marka haline geldiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana eğitime destek için yaptığımız hizmetlerin maddi karşılığı 8 milyon lirayı buldu” diye konuştu.

Gül Çifti Tekirovalı Kadınlarla Buluştu

Gül Çifti Tekirovalı Kadınlarla Buluştu11

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Tekirovalı kadınların sahilde düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.

Kemer Belediyesi’nden Yaşlılar Haftası Etkinliği

Kemer Belediyesi’nden Yaşlılar Haftası Etkinliği10

Kemer Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte 5 evi ziyaret eden Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, ihtiyar delikanlılarla birlikte pasta kesti. Gül, “ Yaşlılarımızı 1 gün, 1 hafta değil her gün hatırlıyor ve onların ayaklarına hizmet götürüyoruz” dedi.

Rehberlerden Başkan Gül'e Teşekkür

Rehberlerden Başkan Gül'e Teşekkür6

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, bin 200 Kemerli kadını Ankara’ya götüren Kemer Belediyesi, bu taşımayı yaptığı 23 otobüsünde profesyonel rehber görevlendirmişti.

Bisiklet Dağıtım Töreninde Çocuklar Çok Mutluydu. Biz De Çocuklar Gibi Şendik

Bisiklet Dağıtım Töreninde Çocuklar Çok Mutluydu. Biz De Çocuklar Gibi Şendik1

Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulu ve Yeni Mahalle Hacı Hafize Saygan İlköğretim Okulu'nun bisiklet dağıtım töreninde çocuklar çok mutluydu. Biz de çocuklar gibi şendik.

Başkan Gül’den Kan Bağışına Destek

Başkan Gül’den Kan Bağışına Destek38

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türk Kızılayı tarafından yürütülen ’1 Ünite kan 3 Can’ kampanyasına kan vererek destek verdi.

Yeni Muhtardan Başkan Gül’e Ziyaret

Yeni Muhtardan Başkan Gül’e Ziyaret35

Beldibi Mahallesi yeni muhtarı Ahmet Talih Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.

Köpek Irkları Yarışması Sona Erdi

Köpek Irkları Yarışması Sona Erdi31

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonunca (KIF) düzenlenen Kemer Belediyesinin katkılari ile Uluslararası Irk Standartları (CACİB) Yarışması, sona erdi.