Başkan Gül Nisan Ayını Büyüklere Ayırdı

Başkan Gül Nisan Ayını Büyüklere Ayırdı3 yaşlılar ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda ilçedeki tüm yaşlıları ziyaret etme kararı alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu sözünü tutuyor. Başkan Gül, nisan ayı boyunca ilçeyi sokak sokak gezerek tüm büyüklerin elini öpecek.

Kemer’de Çanakkale Müzesi Açıldı

Kemer’de Çanakkale Müzesi Açıldı6

Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda ziyarete açıldı. Açılışta konuşan Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, “ Bu müzeyi Çanakkale ruhunu yeni nesil ile birlikte yaşayabilmek için ilçemize getirdik” dedi.

Gül: Bu Yıl Rekor Bekliyoruz

Gül: Bu Yıl Rekor Bekliyoruz2 ukrayna turizm fuarı

1. UITT Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı’na bizzat katılarak ilçenin tanıtımı ve turizmi için çalışan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu yıl Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkelerinden rekor sayıda turist bekliyoruz” dedi.

Yeni Müdürden Başkan Gül’e Ziyaret

Yeni Müdürden Başkan Gül’e Ziyaret1 Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaagac

Geçtiğimiz ay göreve atanan Kemer İlçesi Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç ve Kemer İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında

Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında4

Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi’ni denetleyen Başkan Mustafa Gül, “ Burada ayda ortalama 100 hayvanın tedavisi yapılıyor.

Kemer’de Çanakkale Şehitleri Anıldı

Kemer’de Çanakkale Şehitleri AnıldıDSC_5087

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de düzenlenen Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı.

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e Ziyaret

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e Ziyaret 1

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

Berlin’de Kemer Tanıtımı

Berlin’de Kemer Tanıtımı1

52’inci ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Kemer Belediyesi ve KETAV tarafından açılan stantta ilçenin tanıtımı yapılıyor. Fuara bu yıl 180 ülkeden 180 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Kurbanlıklar Teslim Edildi

Kurbanlıklar Teslim Edildi1

Kemer Belediyesi tarafından, Afrin’de mücadele eden Mehmetçiklere kurban edilmek üzere gönderilen 120 adet küçükbaş hayvan teslim edildi.

Afrin Yiğitlerinin Yanındayız

Afrin Yiğitlerinin Yanındayız1

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin’de terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla 120 kurbanlık küçükbaş hayvan gönderildi.