Başkan Gül 116 Çocuğa Kirve Oldu

Başkan Gül 116 Çocuğa Kirve Oldu1 Kemer Belediyesi Sünnet Şöleni

Kemer Belediyesi Geleneksel 10’uncu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet ettirilen 116 çocuk için mevlit okutuldu ve ardından çocuklara altın hediye edildi. Törende konuşan Başkan Gül, “Sosyal belediyecilikte birinciyiz. Hemşerilerimizin desteğiyle bu hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Kuzdere’de İmar Barışı Anlatıldı

Kuzdere’de İmar Barışı Anlatıldı3

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere Mahallesi’nde İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

Kemer’de Terör Lanetlendi

Kemer’de Terör Lanetlendi2 ağustos meclis

Kemer Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı meclis toplantısında Başkan Gül ve meclis üyeleri; Yüksekova’da teröre kurban giden asker eşi ve 11 aylık bebeğine Allah’tan rahmet dilerken terörü lanetledi.

Kemer’de Caddeler Yenileniyor

Kemer’de Caddeler Yenileniyor1- kuzdere

Kemer Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki hizmetlerine yoğun bir tempoda devam ediyor. Çamyuva, Göynük ve Kuzdere Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla cadde ve sokaklar yenileniyor.

Neşe Gül’den Kemerli Bebeklere Ziyaret

Neşe Gül’den Kemerli Bebeklere Ziyaret_1-Neşe Gül

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenen“Hoşgeldin Bebek Projesi” tüm hızıyla devam ediyor.

Pehlivanlara Muhteşem Karşılama

Pehlivanlara Muhteşem Karşılama4

657’inci Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Kemer Belediyespor Kulübü Güreş Takımı’ndan Büyük Orta Boyda birinci olan

Dögem’den Kemer Belediyesi’ne Ziyaret

Dögem’den Kemer Belediyesi’ne Ziyaret1 DÖGEM Başkan Gül ziyaret

Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin( DÖGEM) 40 üyesi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Kemer’de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Kemer’de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı3

Kemer ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen yürüyüş ve törenle şehitler anıldı. Programa Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Vekili Ahmet Can katıldı.

Alman Ve Rus Büyükelçi'den Kemer'e Yakın İlgi

Alman Ve Rus Büyükelçi'den Kemer'e Yakın İlgi5 Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann

Bu ay başında; Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov ile Kemer'de, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann ile Ankara’da yaptığı görüşmeleri değerlendiren Başkan Mustafa Gül,

Onno Tunç Caddesi'nde Asfalt Yeniliyor

Onno Tunç Caddesi'nde Asfalt Yeniliyor2 Onno Tunç Caddesi

Kemer Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan Onno Tunç Caddesi'nde asfalt yenileme çalışması yapıyor.