Başkan Mustafa Gül Öngörülerinde Haklı Çıktı

Başkan Mustafa Gül Öngörülerinde Haklı Çıktı29

Kemer Belediyesi’nin yaptığı tanıtım çalışmaları meyvelerini veriyor. İlçeye Rus turist akını yaşanırken bu hareketliliğini en net gözlendiği yer Liman Caddesi oluyor.

Kemer’de Toplu Sünnet Heyecanı

Kemer’de Toplu Sünnet Heyecanı25

Ağustos ayında düzenlenecek olan Kemer Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni için kaydı yapılan çocukların sünnetlerine başlandı.

Kıbrıs Gazisi’ne Anlamlı Ziyaret

Kıbrıs Gazisi’ne Anlamlı Ziyaret20

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 43’üncü yıldönümünde şehitlerimiz ve gazilerimiz rahmet ve saygı ile anılırken Kemer Belediyesi, ilçede yaşayan Kıbrıs Gazisi Ramazan Elmacı’ya anlamlı bir sürpriz yaptı.

Caretta Carettalar Koruma Altında

Caretta Carettalar Koruma Altında9

Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Çamyuva sahilindeki yumurtlama alanı Kemer Belediyesi ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Yörükler Şenlikte Buluşacak

Yörükler Şenlikte Buluşacak8

Kemer Belediyesi ve Kemer Yörükler Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen 8’inci Kemer Çukuryayla Yörük Şenliği 23 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Kemer Sahilleri Pırıl Pırıl

Kemer Sahilleri Pırıl Pırıl3

Özellikle hafta sonlarında piknikçilerin akın ettiği Kemer sahilleri ve piknik alanlarında temizlik çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karadere Temizlendi

Karadere Temizlendi11

Turizmin gözbebeği Kemer ilçesini tertemiz yapmak için canla başla çalışan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin merkezinden geçen Karadere’yi de çöplerden arındırdı.

Kesme Boğazı Yolu Artık Daha Güvenli

Kesme Boğazı Yolu Artık Daha Güvenli1

Kemer’in cazibe noktalarından biri olan Kesme Boğazı yolu önce asfaltlandı sonra bariyerlerle çevrildi. Başkan Yardımcısı Ahmet Can çalışmaları denetledi.

Cennete Giden Yol

Cennete Giden Yol8

Kemer’in cennet köşelerinden biri olan Kesme Boğazı’na ulaşımı kolaylaştırmak için harekete geçen Kemer Belediyesi ekipleri yolun bozuk kısımlarını asfaltladı.

Minik Güreşçiye Başkan Gül Sahip Çıktı

Minik Güreşçiye Başkan Gül Sahip Çıktı6

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününde, kot pantolonuyla katıldığı müsabakalarda 4. tura kadar yükselen minik güreşçi, blucininin paçasını rakibine kaptırınca yenilmekten kurtulamadı.