Kemer’deki Tüm Anaokullarına Galoşmatik Verildi

Kemer’deki Tüm Anaokullarına Galoşmatik Verildi4

Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül, ilçedeki tüm anaokulu ve ana sınıflarına otomatik galoş giyme makinası hediye etti.

Chp’li Kadınlardan Başkan Gül’e Ziyaret

Chp’li Kadınlardan Başkan Gül’e Ziyaret1

Geçtiğimiz hafta göreve seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Kemer ilçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt ile yönetim kurulu,

Başkan Gül: Turizmde Şoförler Çok Önemli

Başkan Gül: Turizmde Şoförler Çok Önemli2

Kemer Belediyesi’nin öncülüğünde ilçedeki ticari araç şoförlerine yönelik Kişisel Gelişim ve Eğitim Semineri düzenlendi.

Şoförler Latif Doğan İle Coştu

Şoförler Latif Doğan İle Coştu5 şoförler gala

Kemer’deki ticari araç şoförlerine yönelik düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri’nin Gala Gecesi’ne konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak,

Başkan Gül Sözünü Tuttu

Başkan Gül Sözünü Tuttu1

Finike’de yaşanan hortum felaketi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte afet bölgesini gezen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,

Başkan Gül: Bizim Ahlakımızı Bozamazlar

Başkan Gül: Bizim Ahlakımızı Bozamazlar3 ocak meclis

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Meclisi’nin ocak ayı toplantısında yaşanan tartışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Kemer Turizmi İyiye Gidiyor

Kemer Turizmi İyiye Gidiyor1 ocak meclis

Ocak ayı meclis toplantısında ilçe turizmdeki son durumu değerlendiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Baltık ülkelerinden ve Rusya’dan gelen erken rezervasyonlar sevindirici... Fiyatlarda da yükselme var” diye konuştu.

Başkan Gül’den Su Müjdesi

Başkan Gül’den Su Müjdesi3 sulama suyu

Kuzdere ve Çamyuva Mahallesi’nde üreticilere sulama suyu ulaştırmak için gereken malzemeler Kemer Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Gül’ün talimatı ile alınarak Kemer Sulama Birliği’ne bağışlandı.

Personele Yılbaşı Hindisi

Personele Yılbaşı Hindisi3 Yılbaşı Hindisi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediyede çalışan bin personelinin yeni yılını kutlarken tüm personele birer yılbaşı hindisi hediye etti.

Başkan Gül'den Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Gül'den Yeni Yıl Hediyesi2

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki resmi kurum çalışanlarının yeni yılını gönderdiği mektupla kutladı. Kamu çaışanlarına mektupla birlikte birer ajanda hediye edildi.