Kemerli Kadınlar Yogayı Sevdi

Kemerli Kadınlar Yogayı Sevdi25

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül'ün öncülüğünde başlatılan sahilde yoga dersleri yoğun ilgi görüyor.

Belediye Personellerimiz Konteyner Boyadı

Belediye Personellerimiz Konteyner Boyadı12

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül ‘ün öncülüğünde başlatılan “Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi" büyük ilgi görüyor.

Kemer Geleneksel 13’üncü Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri

Kemer Geleneksel 13’üncü Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri8

Kemer Geleneksel 13’üncü Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 550 güreşçi er meydanına çıktı. Başpehlivanlık için 32 sporcunun mücadele ettiği güreşlerde, altın kemeri kazanan isim Serhat Gökmen oldu.

Çalışmalarınız Örnek Oluyor

Çalışmalarınız Örnek Oluyor1

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, “Sosyal demokrat bir anlayışla hizmet veren belediyemizin çalışmalarını takdirle takip ediyoruz" dedi

Kemer Belediyesi Eğitimin Hizmetinde

Kemer Belediyesi Eğitimin Hizmetinde6

Kemer Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki okullarda temizlik, bakım ve peyzaj çalışması yaptı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Eğitimin her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Gül Çifti Kardeş Kent Heyetini Yemekte Ağırladı

Gül Çifti Kardeş Kent Heyetini Yemekte Ağırladı1

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Polonya Ostroleka kentinden gelen kardeş kent heyetini yemekte ağırladı.

Kemer’e Kardeş Kent Ziyareti

Kemer’e Kardeş Kent Ziyareti1

Kemer’in Polonya’daki kardeş kenti Ostroleka’dan bir heyet Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek misafirperverliği için çok teşekkür ettiler.

Motorize Zabıta Göreve Başladı

Motorize Zabıta Göreve Başladı1

Kemer’de özellikle plajlarda etkin bir şekilde hizmet vermek amacıyla motorize zabıta ekibi oluşturuldu. 2 kişilik zabıta ekibi ATV ile daha hızlı denetim ve müdahale gerçekleştiriyor.

Kazı Malzemeleri Kemer Belediyesi'nden

Kazı Malzemeleri Kemer Belediyesi'nden13

Phaselis kazısına belediye desteği. Antalya Müzesi tarafından gerçekleştirilen Phaselis Antik Kenti kazısına Kemer Belediyesi de destek veriyor.

Başkan Gül Geri Dönüşüm İşçileriyle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Gül Geri Dönüşüm İşçileriyle Kahvaltıda Buluştu11

Kiriş Mahallesi’nde bulunan Yeşil-Mavi Ambalaj Atıkları İşleme ve Ayrıştırma Tesisi’nin işçileriyle kahvaltıda bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,