Altın Nar Festivali'ne Muhteşem Açılış

Altın Nar Festivali'ne Muhteşem Açılış6

Kemer Belediyesi’nin bu yıl 15’incisini düzenlediği Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışı; kortej ve ardından Gülşen konseri ile yapıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, konsere katılarak festival coşkusuna ortak olan herkese teşekkür etti.

Kemer'de Rusya Günü Kutlamaları Başladı

Kemer'de Rusya Günü Kutlamaları Başladı1 Rus Zafer Günü kurdele

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamaları bayrama özel kurdelelerin dağıtımıyla başladı. Rus turistler böyle bir kutlama düzenleyen Kemer Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Başkan Gül Nisan Ayını Büyüklere Ayırdı

Başkan Gül Nisan Ayını Büyüklere Ayırdı3 yaşlılar ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda ilçedeki tüm yaşlıları ziyaret etme kararı alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu sözünü tutuyor. Başkan Gül, nisan ayı boyunca ilçeyi sokak sokak gezerek tüm büyüklerin elini öpecek.

Kemer’de Çanakkale Müzesi Açıldı

Kemer’de Çanakkale Müzesi Açıldı6

Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi Kemer Belediyesi Arslanbucak Düğün Salonu’nda ziyarete açıldı. Açılışta konuşan Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, “ Bu müzeyi Çanakkale ruhunu yeni nesil ile birlikte yaşayabilmek için ilçemize getirdik” dedi.

Gül: Bu Yıl Rekor Bekliyoruz

Gül: Bu Yıl Rekor Bekliyoruz2 ukrayna turizm fuarı

1. UITT Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı’na bizzat katılarak ilçenin tanıtımı ve turizmi için çalışan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu yıl Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkelerinden rekor sayıda turist bekliyoruz” dedi.

Yeni Müdürden Başkan Gül’e Ziyaret

Yeni Müdürden Başkan Gül’e Ziyaret1 Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaagac

Geçtiğimiz ay göreve atanan Kemer İlçesi Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç ve Kemer İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında

Sahipsiz Hayvanlar Koruma Altında4

Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi’ni denetleyen Başkan Mustafa Gül, “ Burada ayda ortalama 100 hayvanın tedavisi yapılıyor.

Kemer’de Çanakkale Şehitleri Anıldı

Kemer’de Çanakkale Şehitleri AnıldıDSC_5087

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de düzenlenen Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı.

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e Ziyaret

CHP İlçe Başkanı Ünal’dan Başkan Gül’e Ziyaret 1

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

Berlin’de Kemer Tanıtımı

Berlin’de Kemer Tanıtımı1

52’inci ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Kemer Belediyesi ve KETAV tarafından açılan stantta ilçenin tanıtımı yapılıyor. Fuara bu yıl 180 ülkeden 180 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.