Neyzen Yeniden Sahnede

Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla

NEYZEN YENİDEN SAHNEDE

Şair-Aktör Hüseyin Poyraz tarafından derlenip sahnelenen "Neyzen: Deli mi, Veli mi?" adlı oyun 15 Aralık’ta yeniden izleyici ile buluşuyor.

Şair-Aktör Hüseyin Poyraz tarafından derlenip, sahnelenen iki perdelik "Neyzen: Deli mi, Veli mi?" isimli oyun, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla yeniden sahneleniyor. “Neyzen Tevfik’in hayatından kesitler sunan biyografik eser 15 Aralık Cuma Günü Saat: 19.30’da Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda izleyici ile buluşacak.

Hüseyin Poyraz, “Oyunumuzda Neyzen Tevfik’in doğumundan ölümüne dek hayatını, sanatını, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılığını, şiiriyle bütünleştirdiği hiçlik felsefesini bulacaksınız. Eserimizin sahneye konmasında desteklerini esirgemeyen Kemer Belediyesi’ne, Başkanımız Mustafa Gül’e ve Eşi Neşe Gül’e yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

kemer4_03

kebim