Dağ Bisikleti Yarışı

TOROSLARIN EPİK GÜZELLİĞİ, ‘’ TRANS TAURUS ’’ ETKİNLİĞİ İLE “EPIC” YARIŞLAR SERİSİNE EKLENECEK FARKLI BİR SPORTİF KARAKTERE BÜRÜNÜYOR.
TRANS TAURUS etkinliği dağ bisikleti yarışlarına yeni bir soluk getirerek Türkiye’de oldukça yeni olan etap yarış formatında yapılan ilk etkinliklerden birisi olarak Antalya Kemer bölgesinde 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde hayata geçiyor. 3 gün boyunca Toros dağlarının eşsiz manzarası eşliğinde sporcular 190 km’lik parkurda kondisyon ve dayanıklılıklarını test edecekler.
Kemer Kaymakamlığı himayesinde Kemer Belediyesinin destekleri ile yapılacak etkinlikte, etaplar Kemer’den start alıp, Kemer’de bitecek ve üç gün üç farklı etaba sahip olacak. Kemer Bölgesinin turizm potansiyeli veaynı zamanda eşsiz coğrafyası sayesinde şehrin hemen yanı başından başlayan Torosların batı uzantısı Beydağlarında uzun tırmanışlar, inanılmaz Akdeniz manzaraları ve adrenalin dolu uzun inişlerle parkur, dağ bisikleti keyfini bir başka seviyeye taşıyacak.
Torosların tüm dokusunu unutulmaz anılarla deneyimleyecek katılımcılar, 3 gün boyunca zorlu etaplarda ter döküyor olacaklar. Trans Taurus sporu hayat tarzı haline getirmiş kitlelerin dünyadaki bu tarzda farklı ve zorlu etap yarışları arayışlarına yönelmesinden esinlenerek hayata geçirilmiştir.
Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışı etkinliğinin Genel Direktörlüğünü Ömer Nizam, Yarış Direktörlüğünü Aybars Öge Sürücü ve Sportif Direktörlüğünü Semih Özdemir yürütüyor.
Trans Taurus Dağ Bisikleti etap yarışı etkinliği; 4-5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmesinin ardından 2017 yılında bir üst seviyeye çıkarılarak 5 gün 5 etap “Epic” yarış formatı ile Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış bir dağ bisikleti etkinliği olacak.
Etaplar Torosların yaylalarını ve orman yollarını geçerken hem yarışçılar hemde izleyiciler bu büyülü atmosferin içinde unutulmaz bir serüvenin parçası olacaklar. Etkinlik ile ilgili tüm bilgilere; www.transtaurus.netadresinden ulaşabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------
‘’ TRANSTAURUS’’ MOUNTAIN BIKE STAGE RACE ANNOUNCED TO START IN KEMER / ANTALYA
Epic beauty of Taurus Mountains wraps with sporty character by TRANSTAURUS event; which will be included to epic race series.

TRANSTAURUS event brings a fresh breath to mountain bike races in Türkiye as one of the first events in stage race format which will be folded on 4-5-6 November 2016.
During 3 days, amazing views of Taurus Mountains will company to racers while they are testing their conditions and endurance levels along the race course over 190kms.
With great support from Kemer Prefecture and Kemer Municipality, event will start from Kemer and each day will be on a different route which all finish in Kemer.
Tourisim potential of region and geographical advantage of city let the racers start to ride through Western range of Taurus; Bey Mountains right after the start. Long climbs, amazing views and full throttle adrenalin on long descents will take your joy of mountain biking to another level.
The riders will experience Taurus Mountains’ ambition with unforgettable memories and will be racing during 3 days on hardcore stages. TransTaurus has been inspired by people who has a sportive lifestyle and their demand of epic racing.
TransTaurus Mountain Bike Stage Race event is being managed by a trio;
- General Director Ömer Nizam
- Race Director & Participant Communications Aybars Oge Surucu
- Crew Director Semih Özdemir
After realization of TransTaurus 2016; the race event will change it’s format to an “epic” race target which will be a first in Turkish mountain bike history; 5 days / 5 stages in 2017.
Stages will ride through the high plateus and forest trails of Taurus Mountains, both racers and spectators will be a part of amazing adventure in a magical atmosphere.
You may reach all information about event via www.transtaurus.net

kemer4_03

kebim