Haydi Kemer'li Kadınlar 8 Mart'ta Anıtkabir'e

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kemer’li Kadınlarla El Ele Gönül Gönül’e Ata’ya Minnet Yolundayız.

Hareket saatimiz 07.03.2017 Salı günü 23.00’da. 08 Mart sabahı Ankara’ya varışımızın ardından ilk durağımız, dik yamaçlar üzerine kartal yuvası gibi inşa edilmiş, Şüphesiz ki; başkentin görülmeye değer yerleri arasında ilk sırada olan zamanında: Ankara, 3 önemli akarsu (Hatip, Çubuk, İncesu) nun birleştiği noktada, hâkim bir tepe üzerine kurulmuş Ankara Kalesi.
Ankara Kalesi gezimizin ardından Ankara Ulus meydanında bulunan 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası’na gidiyoruz. Türk mimari stilinde olan iki katlı binanın en belirgin özelliği duvarlarında Ankara taşı (Andezit) kullanılmış olmasıdır. Meclisin 23 Nisan 1920’de bu binada toplanması kararlaştırıldığında henüz bitirilmemiş olan bina, milli bir heyecanın eseri olarak milletin katkısıyla tamamlanmıştır.
Meclis ziyaretimizin ardından, vefa ziyaretimiz için Anıtkabir’e çelenk bırakmak üzere gidiyoruz. Bu önemli günde siz Kemer’li kadınlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.

Mustafa GÜL / Kemer Belediye Başkanı

Program;
-Saat: 23.00 Ankara'ya Hareket
-Sabah Kahvaltısı
-Panoramik Ankara Gezisi
-Ankara Kalesi Gezisi
-1.TBMM Binası Gezisi
-Saat:14.00 Anıtkabir’e Vefa Ziyareti
-Akşam Yemeği
-Kemer'e Geri Dönüş

Servis Saatleri;
22.30 Tekirova Hizmet Binası
22.45 Çamyuva Hizmet Binası
22.45 Kuzdere Semtevi
22.45 Arslanbucak Düğün Salonu
22.30 Beldibi Hizmet Binası
22.45 Göynük Hizmet Binası

NOT: 18 Yaş ve üstü kadınlarımız davetlidir.

kemer4_03

kebim